از ما حمايت کنيد
به مهندسي جوش امتياز دهيد
به مهندسي جوش امتياز دهيد
آشنایی با دوره های آشپزی و تور مواد غذایی در استانبول
|
۱۳۹۵/۹/۸, ۰۲:۰۰ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
آشنایی با دوره های آشپزی و تور مواد غذایی در استانبول
مردم کشور ترکیه به خوراک و مواد غذایی که استفاده میکنند بسیار اهمیت میدهند. به همین دلیل گروههایی به وجود آمدهاند که کلاسهای آشپزی متمرکز برگزار میکنند. اگر از مردم ترکیه بپرسید چه چیزی باعث خاص بودن شهرهای کشورشان میشود، معمولا پاسخی که میشنوید در مورد خوراکیهای هر منطقه است. غذاهای محلی، باشگاه طرفداران دارد که بسیار پر سروصدا است. اعضای این باشگاه از معرفی بازدیدکنندگان به خوردن غذاهایی مانند کباب در ظروف عثمانی که امضا شدهاند بسیار خوشحال میشوند. این شهر برای افرادی که عاشق خوردن، خرید و پختن غذا هستند مانند یک رویا است. به خصوص تعداد روزافزونی دورههای پختوپز وتورهای مواد غذایی برگزار میشود. اگر تصمیم دارید به ترکیه سفر کنید یا قصد رزرو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
را دارید در مورد اینگونه تورها هم تحقیق کنید . ۱. پختوپز ترکی (Cooking Alaturka) آشپز چندزبانهی هلندی به نام Eveline Zoutendijk اولین مدرسهی آشپزی را در سال ۲۰۰۲ در استانبول تاسیس کرد. وی شوقی از آشپزی ایجاد کرد که منطبق با تاریخ، فرهنگ و غذای شهر است. اولین بار که اولین (Eveline) وارد هتل شد به مهمانان خود کلاسهای پخت غذاهای ترکیهای در آشپزخانهی هتل در طول اقامتشان را پیشنهاد داد. این کلاسها در سال ۲۰۰۸ به حدی محبوب شدند که او هتل خود را بست و هدف دیگری را دنبال کرد. او مدرسه آشپزی را در Sultanahmet (نام محلهای) جایی که او در حال حاضر کلاسهایی نیمروزهی متمرکز بر ظروف تاریخی و آناتولی پیشنهاد میکند، را ساخته است. هر کلاس تقریبا ۶ تا ۱۰ نفر شرکتکننده دارد که از نتایج خوشمزه ی آن ۵ وعده غذا است. ۲. طعمدهندههای ترکی (Turkish Flavours) سلین روزانس (Selin Rozanes) متولد استانبول است و در این شهر زندگی میکند. او در مورد میراث آشپزی این شهر بسیار پرشور و مشتاق است و بازدیدکنندگان را به ویژگیهای منحصر بهفرد این میراث دعوت میکند. در شو غذای استانبول هر رستوران نمایشگاهی دارد که سلین تور پیادهروی برای بازدید از مغازههای کادیوکی (نام محله) و ادویهجات را ترتیب داده است. شرکتکنندگان میتوانند قبل از صرف نهار در رستوران سیاسوفراسی (Çiya Sofrası) مواد تشکیلدهندهی غذاها را بچشند. سلین گروه کوچکی از کلاسهای پختوپز را در خانهی خود که در Nişantaşı (نام محلهای) تشکیل داده است. البته میتوانید از منویی که شامل غذاهای حلال است نیز انتخاب کنید. ۳. کارگاه مواد غذایی استانبول ( Istanbul Food Workshop) اساس نزدیکی محله Golden Horn به ساحل، در منطقهی محافظهکار غرب، با مشارکت استرالیا و ترکیه، کلاسهای آشپزی با تمرکز بر دو غذای ترکی و عثمانی اجرا میشود. برای آشنایی کامل با امکانات آشپزخانه چرا کلاس را با یک تور پیادهروی در بازارهای اطراف خیابان مسجد فاتح ترکیب نکنیم؟ این بازار محبوبترین بازار شهر محسوب میشود که همهچیز از جمله تابهها و قابلمهها و وسایل ترشی دارد، روشی مناسب برای معرفی فرهنگ فوقالعادهی محلی است. روش دیگر گشتن در بازارهای ادویه در اطراف خیابانهای امینونو (Eminonu) در صبح، قبل از شروع پختوپزها است. میتوان از جشن سلطان که بعداز ظهرها برگزار میشود نیز لذت برد. ۴. مؤسسهی آشپزی استانبول (Istanbul Culinary Institute) غذاخوریهای سبک اروپایی از محبوبترین جاذبههای استانبول به شمار میروند. مؤسسهی آشپزی استانبول تور پیادهروی نیمروزه برگزار میکند که روی غذاهای خیابانی، بازارهای ادویه و بازار ماهی بیاغلو تمرکز میکند. ۵. تورهای پیادهروی استانبول (Istanbul Walks) برای اینکه یک شهر را با راهنمای محلی بشناسیم باید به آن نفوذ کنیم. این کمپانی که متخصص در گردشگری فرهنگی است، طیف وسیعی از تورها با زبان انگلیسی، ناهارخوریهای بین راهی و قهوهخانههای سنتی و رستورانها را پیشنهاد میدهد. رستوران ocakbaşı (رستورانی که در آن گوشت روی ذغال پخته میشود) غذایی مانند iskembecisi (سیرابی گوشت) طبخ میکند و کافهی نارگیله (nargileh) از این دست است. |
|||
|
|
پیامهای داخل این موضوع |
آشنایی با دوره های آشپزی و تور مواد غذایی در استانبول - youka - ۱۳۹۵/۹/۸ ۰۲:۰۰ عصر
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان